Uşak Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Merkez Müdürlüğü danışmanlığında çalışmalarına devam eden öğrenci topluluğumuz, dönemin son etkinliğini alanında uzman hocalarımızın katılımıyla hepimizi ilgilendiren üç başlık altında detaylandırarak kapsamlı bir panelle tamamladı. Açılış konuşmasını başından geçen kanser hikayesinden örneklerle anlamlandırarak konunun önemini vurgulayan Kadın ve Aile Çalışmaları Merkezi Müdür Dr. Öğr. Üyesi Dilek Erol’ un ardından konuşmacılar tanıtıldı.

Cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili bilgi vermek üzere Cinsel Terapist ve Hacettepe Üniversitesi’nde görevli Ar. Gör. Tolga Zencir panelimize bağlanarak detaylı sunumunu bizlerle paylaşma nezaketinde bulundu.

Uşak Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi’nde görevli Uz. Dr. Gökçe Dağtekin, Tütün ve Tütün Ürünlerinin Sağlık Üzerindeki Etkileri ile ilgili konuşmasını Kanserler ve Ülkemizdeki Tarama Programları ile ilgili bilgi vererek devam ettirdikten sonra, öğrencilerimizden gelen soruları cevaplandırdı.

Katılım gösteren değerli hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkürün ardından etkinlik konuyla ilgili broşür ve ayraçların dağıtılmasıyla sonlandırıldı.
Dönemin son etkinliği olan bu panele katılım gösteren tüm öğrenci topluluklarına, hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi

16 Haziran 2022